Verf

Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij u ongeëvenaarde service en betrouwbare verfkwaliteit. Het gewenste resultaat bereiken is daarmee eenvoudig binnen handbereik. U koopt Sikkens voor de topkwaliteit, product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet u zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt en de meer dan 50.000 beschikbare kleuren tot hun recht komen.

 

Bij het (ver)bouwen van een huis komen soms zaken naar voren waarvan u niet weet hoe u ze aan moet pakken. Niet alleen het (voor)behandelen van nieuw stucwerk, nieuwe of bestaande laklagen, maar denk ook aan lekkage of andere vochtproblemen, nicotineaanslag, schimmels of houtrot, loslatende of poederende lagen, scheuren en ander ongemak. Voor al dit advies kunt u bij ons terecht en komen wij desgewenst naar uw huis om te bekijken welk product u het beste kunt gebruiken en welke werkwijze nodig is. Indien u de producten bij ons aanschaft is het advies altijd gratis..

 

Naast de bekende professionele verven voor uw woning hebben we ook een Scandinavisch merk in huis, namelijk Jotun. Het merk Jotun heeft een collectie lakken en beitsen wat in een groot pallet kleuren te maken is. Jotun staat voor een professioneel resultaat waar u jarenlang plezier van heeft!

 

We hebben verschillende kleurstalen en waaiers.

U mag altijd stalen mee naar huis nemen, zodat u het ook bij een bestaande inrichting kunt houden.

 

Onze merken: Sikkens, Avis, Boonstoppel, Ceta Bever, Flexa Pure, Jotun, Owatrol, Sigma, Südwest

Non-paint: Anza, Polyfilla, Alabastine, Perfax, 3M, Sia